Közlekedésbiztonsági nap 2023

2023. június 3-án 8.00 és 14.00 óra között, egyesületünk kezdeményezésére, elsősorban a Dunasétányon közlekedő kerékpárosokat célzó különleges Közlekedésbiztonsági Napot tartunk.

Elsődleges célunk az, hogy minél többen megértsék, hogyan kell Dunakalászon az itt élőkre és sétálókra tekintettel úgy viselkedniük, hogyan kell a sebességet úgy megválasztaniuk, hogy ezen a 3-3,5 m széles (keskeny), kétirányú kerékpáros, gyalogos és autós továbbá keresztirányú hajóforgalmat bonyolító közös használatú útfelületen ne okozzanak konfliktust, balesetet, másoknak és maguknak kellemetlenséget.

**Gyere, segíts a rendezvényen!


**A sikeres lebonyolításhoz 8-10 segítőre van szükség. Holnap, **2023. május 17-én 18 órakor tartunk a rendezvénnyel kapcsolatosan egy rendezői megbeszélést **az egyesület székhelyén, a Ponty u. 10. szám alatt, ahol bemutatjuk az elképzelést és a konkrét tennivalókról egyeztetünk. Ott számítunk a részvételedre. Kérlek gyere el és bíztass erre másokat, családtagjaid, szomszédaid, ismerőseid is! Jelezz vissza, hogy jönni tudsz!

(illusztráció: „Mi MICSODA mini füzet – Menjünk át a zebrán!” című mesekönyvből)


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük